Hakkımızda

Hakkımızda

Demir çelik sektörüne 1968 yılında kurduğumuz ÖZHAN DEMİR ÇEKME KOLL.ŞTİ. ile adım atan firmamız o yıllarda günlük üretim kapasitesi 10 Ton civarında iken yıllar süren çalışmalar ve modernizasyonlar sonucu 2000’li yıllarda günlük tek vardiyada 120 ton üretim yapma kapasitesine ulaşmıştır.

Firmamız yıllar süren çalışmalar sonucu 100’e yakın ürün yelpazesi ile tarım makinaları imalat sanayisine, çelik konstrüksiyon yapılarına, baraj, köprü, enerji sektörüne, sera ve benzeri yapılara, ferforje ve dekoratif demir sektörüne hammadde sağlar bir konuma gelmiştir. Üretimimiz ve ürün yelpazemiz geliştikçe çok çeşitli sektörde hammadde sağlayan firmamız yurtiçi ve yurtdışı satışlarla ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

2002 yılında başka bir sektörde de ekonomiye katkıda bulunmak isteyen firmamız mermer sektörüne adım atmıştır. 2009 yılına kadar asli mesleğimiz demir çelik sektörüyle birlikte mermer sektöründe hizmet veren firmamız 2009 yılında ticari politikamız gereği mermer sektöründen ayrılmıştır. 2009 yılından sonra demir çelik sektöründe kendimizi geliştirerek hizmet vermekte olup 2014 yılında inşaat demiri sektörüne de giriş yapmıştır.

Denizli Organize Sanayi bölgesinde bulunan fabrikamızda çeşitli ebatlarda Lama, Silme, Kare, NPU, NPI, Köşebent ve T demirlerinin üretimini yapmaktayız. Ayrıca Akçeşme Mah. Belediye Cad. No:28 adresinde toplam 4500 mt2 kapalı alanda bulunan satış depolarımızda YURTİÇİ ve YURTDIŞINA pazarlama ve sevkiyat yaparak hizmet vermekteyiz.